Projekter

PROJEKTER & ARBEJDSGRUPPER

De sidste års projekter og det nye bålhytteprojekt er primært muliggjort af arvemidler fra de to herrer Ib Sevander og Svend Andersen (kaldet Svend Bager)

der gik bort i henholdsvis 2014 og 2015.

I forbindelse med indvielse af den udendørs FittnessPark i 2017 navngav vi Æbleroundellen med 1000-års-Egen som "Ib's Allé" og Legepladsområdet blev navngivet som "Svend Bagers Plads" for at takke og ære disse donationer.

PROJEKT BÅLHYTTE

Bestyrelsen for Tyup Bylaug arbejder lige nu på grundmateriale og finansiering af den kommende bålhytte der ønskes opført på Svend Bagers Plads. Området bliver dermed endnu mere attraktivt og giver flere anvendelsesmuligheder. Når finansiering og tegninger er på plads indkaldes til borgermøde herom. Projektet bliver et samlet borger-projekt for Turup, hvor der bliver rig mulighed for at være med og byde ind med deltagelse i arbejdsprocessen. Vi bygger hytten selv af primært lokale råvarer. Glæd Jer.

ARBEJDSGRUPPER

I foråret 2018 oprettedes i forbindelse med et offentligt borgermøde om Turups fremtid 3 arbejdsgrupper. Kontakt bestyrelsen hvis du har spørgsmål og / eller input til disse grupper og deres arbejde. Bosætnings- og velkomstgruppe   •   Trafiksikkerhed   •   Børn og unge

TIDLIGERE PROJEKTER

Plantedag 2015

Med hjælp fra Assens Kommune og en gavmild planteskole plantede vi omkring 60 træer, primært frugttræer, på Det Grønne Område. Det bliver spændende når disse gror godt til og vi alle kan plukke frugt når vi går tur på området.

Udendørs FitnessPark 2017

I 2017 etableres den udendørs FittnessPark på Svend Bagers Plads med hjælp fra arvemidler samt Lokalsamfundspuljen.

"Fitness-spadestik-madder"

Indvielse

FittnesParken

FittnesParken

Kærlighedsbænken 2017

I 2017 lavede lokale ildsjæle en flotte 8-kantede bænk rundt om 1000-års-Egen midt i Æbleroundellen.